NBR SDN Monotone

Vanaf € 96,80 € 80,00

Levertijd: 15-20 Werkdagen

Ontdek dé mat die uw vloer sprankelend en stijlvol houdt.

Maak kennis met de NBR SDN Monotone Schoonloopmat. Waarom zou deze mat een plekje bij u thuis verdienen? Hier is een eenvoudig antwoord: omdat hij onmiskenbaar beter is. Deze mat is niet zomaar een mat. Hij biedt drie onderscheidende voordelen:

  1. Optimale reiniging: Dankzij de gedraaide nylon vezels vangt hij moeiteloos al het vuil en zand op. Uw vloer blijft er piekfijn uitzien, zonder extra inspanning.
  2. Duurzaamheid op zijn best: Met zijn stevige NBR rubberen rug blijft hij perfect liggen en gaat lang mee. Geen gedoe met opkrullende hoeken zoals bij die andere matten. Bovendien kunt u hem op maat laten maken, precies zoals u het wilt.
  3. Stijlvolle uitstraling: Verkrijgbaar in 9 prachtige kleuren die hun glans niet verliezen. Een echte blikvanger die perfect bij uw interieur past.

Of het nu voor werk of thuis is, deze mat overtreft alle verwachtingen. Hij kan tegen een stootje, blijft mooi na vele wasbeurten en komt met een garantie van 2 jaar. 

Klaar voor een vlekkeloze vloer? Bestel de NBR SDN Monotone Schoonloopmat nu en ervaar het verschil!

Voorbeeld Maattolerantie in een gat in de vloer.

Bestel matten in lengte en breedte minimaal 4-5 cm groter. Uitsparing bijv. 100x200 cm bestel dan 105x205 cm. Maximale maat is 147 x597 cm. Maximale nuttige maat (na aftrek tolerantie) zonder rand is dan 144x590 cm. Is de uitsparing of ruimte bijv 300x300 cm, dan delen we de mat op in 2 of 3 stukken. Neem contact ons met op voor de beste oplossing. Kies het optionele 3mm rubber, de mat blijft dan beter liggen, totale hoogte is ca 11-12 mm. TIP, soms kan het goedkoper zijn de mat groter te nemen in een standaard maat, bijv u kiest 108x250 cm > 112x250 cm zal dan goedkoper zijn.

Voorbeeld Maattolerantie los op de vloer.

Ligt de mat los op de vloer en heeft de mat een rand, bijv tussen een deurpost bestel de mat dan 3% kleiner. Bij een deurpost 100 cm bestel dan 97 cm. Let op de mat kan dan tussen de 100 en 94 cm geleverd worden. De mat kan dus ook kleiner worden. Besteld u 100 cm kan de mat met rand ook 103 cm geleverd worden, deze past dan niet meer tussen de deurpost.

Let op deze mat heeft een rubber rug die weekmakers bevat.
Vraag uw vloerleverancier of een mat met weekmakers gebruikt kan worden. Sommige gietvloeren, pvc vloeren, PU vloeren kunnen reageren met weekmakers waardoor vlekken kunnen ontstaan.
Gebruik op dit soort vloeren is voor eigen risico.

Wassen
Matten kunnen gewassen worden op maximaal 60 graden, bij voorkeur een lagere temperatuur om energie te besparen.
Gebruik een ph neutraal niet bleekend wasmidden, geen wasverzachter !
Centrifugeren/Zwieren op maximaal 800 toeren !
Drogen in de droger of hang op om de mat te laten drogen.

Meer informatie
SKU NBR SDN Monotone
Gewicht 2.4000
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 15-20 Werkdagen
Brandklasse Cfl
Poolhoogte ca 9-10 mm
Totale Hoogte ca. 10-11 MM
Rug NBR Rubber
Poolmateriaal Nylon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NBR SDN Monotone