Pro Brush Light

Vanaf € 72,60 € 60,00

Levertijd: 3-4 Werkdagen

PRO Brush Light Entreemat

Geschikt voor licht bedrijfsmatig gebruik. Deze kwaliteit combineerd harde en zachte vezel met 2 kleuren in een schakbordmotief. De compacte en lagere tapijtpool kunnen in vergelijking tot de andere Pro Brush modellen minder vuil en vocht vasthouden. Voordeel van compact pool is dat deze langer mooi blijft en eenvoudiger te reinigen is.
Deze kwaliteit is ideaal voor licht bedrijfmatig of particulier gebruik.
Met een classificatie van 32 voor normaal project gebruik.brandklasse Cl.

Kenmerken:
- keuze uit 130 of 200 cm breedte in iedere lengte van de rol gesneden
- rol van 100x1000 of 200x1000 cm automatsich 20% korting.
- mat van de rol optioneel met rand rondom
- keuze uit 3 verschillende kleuren.
- optioneel als mat op maat met rand rondom.
- bestel *gratis kleurmonster per post

De maten 130 en 200 cm worden van de rol gesneden en hebben links en rechts een rand van ca 2.5 cm. De voorkant en achterkant hebben geen rand. Optioneel kunnen we deze wel met rand leveren. Hou rekening met een iets langere levertijd.

Let op:
Deze mat heeft een pvc/vinyl rug. Deze rug bevat weekmakers. Vraag uw vloerleverancier of een mat met weekmakers gebruikt kan worden. Sommige gietvloeren, pvc vloeren, PU vloeren kunnen reageren met weekmakers waardoor vlekken kunnen ontstaan.Gebruik op dit soort vloeren is voor eigen risico.

Maattolerantie:
Zowel de vaste maten als van de rol hebben een tolerantie van 1 a 2 cm.
Heeft u een mat nodig voor een gat in de vloer, hou er dan rekening mee dat 130 en 200 cm breedte inclusief rand is, zonder rand is dit ca 125 en 195 cm. Bij het afsnijden van de rol op uw lengte is ook een tolerantie mogelijk. Heeft u een bepaalde maat exact nodig, bestel dan liever een paar cm meer. Op maat snijden gaat eenvoudig via de achterkant van de mat met een scherp stanley mes.

Onderhoud:
Stofzuig de mat regelmatig. Bij zwaar gebruik meer dan bij lichter gebruik.
Deze entreemat heeft een dichte pool waardoor zand en vuil met een normale stofzuiger niet altijd te verwijderen is. Een stofzuiger met borstelende zuigmond kan vuil dieper verwijderen.
Bij vaste plaatsing als entreetapijt adviseren wij om (afhankelijk van gebruik) de mat schoon te maken met een sproei extractie systeem. Hierdoor zal vuil en zand onder in de pool effectief verwijderd kunnen worden.
Goed onderhoud verlengt de levensduur.

Meer informatie
SKU Pro Brush Light
Gewicht 3.8000
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 3-4 Werkdagen
Poolhoogte ca. 5.5 mm
Totale Hoogte ca. 7.5 mm
Rug Vinyl
Poolmateriaal Nylon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pro Brush Light