PV Vinyl Vloer

€ 60,50 € 50,00

Levertijd: 10 Werkdagen

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: *.ai,*.pdf,*.eps

Print Vinyl Vloer

Een mooie vloer die wij met uv inkt in alle kleuren en motieven kunnen bedrukken. Print Vinyl vloer is ideaal als beurs of evenementsvloer, uw etalage kunt u nu voorzien van iedere denkbare ondergrond. De vloer van tijdelijk tentoonstellingen in bijv musea kunnen nu voorzien worden met het thema. Point of sale matten die echt aandacht trekken. Oude vloeren kunnen perfect nagebootst worden en gebruikt worden in filmsets. Het vinyl is ook eenvoudig in vorm te snijden. De mogelijkheden voor dit vloervinyl zijn eindeloos.

Het vloervinyl is geschikt voor tijdelijk gebruik. d.w.z wij printen bovenop het vinyl waarbij er geen beschermlaag is. Hoewel de hechting goed is en de inkt er niet snel afslijt, kunnen wij niet zoals normaal vinyl met slijtlaag een garantie geven. In de praktijk zal de levensduur tussen de 3 maanden en 2 jaar zijn, afhankelijk van hoeveel mensen er overheen lopen en waar het materiaal gebruikt wordt.

De bovenlaag is zoals op de detailfoto's te zien is voorzien van een antislip patroon. De geteste waarde met print is R10. Ook is het vinyl getest met print op brand en haalt hierbij de classificatie Bfl s1, heteen dit bedrukt vloervinyl geschikt maakt voor gebruik in beurzen, winkels enz.

Wij printen die vinyl standaard op een effective breedte van 195 cm. De rollengte is ca 13,65 meter. Grotere breedtes worden in meerdere banen geprint waarbij er een overlapping meegeprint wordt. Hierdoor is het vinyl ter plaatse te snijden waarbij het ontwerp perfect of de naastliggende baan verder loopt.

Kenmerken.

- Rolbreedte 195 cm
- Breedte > 195 worden in banen opgeslitst
- UV inkjet druk, alle kleuren en ontwerpen mogelijk inclusief kleine details
- 5 standaard breedtes
- Rond tot 195 cm diamter
- Speciale vormen tot 195x195 cm

Ontwerp hebben we nodig in hopge resolutie. Bij voorkeur minimaal 150 dpi op ware grote.
Grote bestanden kunt u het beste via wetransfer sturen.

Meer informatie
SKU Print Vloer Vinyl
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 10 Werkdagen
Brandklasse Bfl
Totale Hoogte ca 1.6mm
Rug Vinyl
Poolmateriaal Vinyl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PV Vinyl Vloer