MD spaghettimat 14mm

€ 514,25 € 425,00

Levertijd: 5-10 Werkdagen

Spaghettimat 14mm MD

Spaghettimatten zijn ideaal als buitenmat om loszittend vuil en vocht te verwijderen. door de open structuur kan water eenvoudig door de mat weglopen. Spaghettimatten geven uw entree daarnaast ook een luxere uitstraling.

De 14 mm MD is een scherp geprijsde kwaliteit en wordt vanuit Aiza geimporteerd. uitsluitend leverbaar als rol in de maat 120x600 cm. Stevig verpakt in een doos van 122x40x40 cm, gewicht ca 38 kg.
Keuse uit 10 kleuren.

Onze 15mm HD (High Density) is onze beste kwaliteit voor zwaar bedrijfsmatig gebruik. De 14 mm MD (Medium Desity) is minder zwaar, meer open en geschikt voor middelzwaar gebruik.

De rug is voorzien van een anti slip net, dat de mat ook meer stabiliteit geeft.

Let op de hoogte is gemiddeld 14mm, dik kan afhankelijk van productie tot productie ook een paar mm hoger zijn. Een hoogte van 14mm of hoger kan een struikelgevaar vormen. Schuin oplopende randen zijn helaas niet leverbaar voor deze kwaliteit. Gebruikt u de mat in een uitsparing in de vloer zal deze geen stuikelgevaar vormen.

Bent u op zoek naar een andere afmeting, speciale vorm, mat met schuin oplopende rand, kijk dan naar de Spaghettimat 15mm HD kwaliteit. Deze is ook elverbaar als spaghettilogomat.

Onderhoud

Spaghettimatten zijn onderhoudsvriendelijk maar niet onderhoudsvrij. Bij intensief gebruik kan zand en vuil zich ophopen onder in het materiaal.Dit dient regelmatig verwijderd te worden.
Til de mat op en verwijder het losse zan en vuil. Uitschudden zal nog meer zand en vuil verwijderen. De mat kan ook met water worden afgespoten.

Maattolerantie

Spaghetti is een flexibel material en kan onder invloed van temperatuur iets van maat veranderen. De standaard breedte van 120 cm kan hierdoor 1-2 cm in de breedte afwijken. De lengte heeft ook een tolerantie van ca 5 cm.

Meer informatie
SKU spaghettimat 14mm MD
Gewicht 38.0000
Retourrecht (Consumenten) Ja
Levertijd 5-10 Werkdagen
Brandklasse Unknown
Poolhoogte 14-16 mm
Totale Hoogte 14-16mm
Rug Vinyl
Poolmateriaal Vinyl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MD spaghettimat 14mm