VNK Premium 980

€ 151,25 € 125,00

Levertijd: 10-15 Werkdagen

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: *.pdf,*.eps,*.ai,*.png,*.jpg,*.pcx

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: *.pdf,*.eps,*.ai,*.png,*.jpg,*.pcx

VNK Premium 980

Een geprinte niet wasbare loper met zware kwaliteit tapijtppool die niet alleen een mooi printbeeld geeft maar ook effectief vuil kan opnemen,

Geschikt en leverbaar als loper tot 10 meter lengte, ideaal voor lange gangen, in een autoshowroom of als pad naar bijv de balie van een gebouw.Let op deze kwaliteit heeft uitsluitend een rand aan 2 zijden en is niet leverbaar met rand rondom.

Bent u op zoek naar een mat voor in een gat in de vloer of wilt u een entree vullen met een geprinte mat, dan is deze niet wasbare kwaliteit ideaal. Door het afsnijden van de randen kunt u de mat op maat in de vloer snijden. Deze kwaliteit is het alternatief voor onze NBR Premium logomat met extra dik rubber.

- Leverbaar in 100 160 of 200 cm rolbreedte inclusief rand
- Maximale lengte 10 meter
- Keuze uit 45 standaardkleuren en meer dan 100 mengkleuren
- Zware Vinylrug
- Minimale maat 100x100 cm

Let op maattolerantie:
Deze kwaliteit heeft aan 2 zijden een rand van ca 2,5 cm. De totale maatafwijking aan de zijde van de rand is ca 3 cm. Afwijking in de afgesneden lengte maximaal 5 cm. Als u een maat ingeeft toont de configurator automatsich aan welke zijde de rand zit.
Komt de mat in een gat in de vloer hou dan rekening met de afwijking. De breedtes van 100 160 en 200 cm zijn inclusief rand. zonder rand kan dit 92 152 en 192 cm zijn. Bestel de andere zijde altijd 5 cm groter als u een exact maat nodig heeft. Afsnijden gaat eenvoudig via de achterkant van de mat.

Let op deze mat heeft een rubber rug. Deze rug bevat weekmakers. Vraag uw vloerleverancier of een mat met weekmakers gebruikt kan worden. Sommige gietvloeren, pvc vloeren, PU vloeren kunnen reageren met weekmakers waardoor vlekken kunnen ontstaan.

Gebruik op dit soort vloeren is voor eigen risico.

Meer informatie
SKU Kleen-Way
Gewicht 3.8000
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 10-15 Werkdagen
Brandklasse Bfl
Poolhoogte ca. 8 mm
Totale Hoogte ca. 10 mm
Rug Vinyl
Poolmateriaal Nylon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VNK Premium 980