Motor Karting Milieumatten

Milieumatten voor uw Motor of Kart

Wij leveren 4 verschillende type milieumatten die allemaal met uw eigen ontwerp bedrukt kunnen worden. Lees ook ons artikel over de verschillende kwaliteiten millieumatten.

Op zoek naar de beste kwaliteit,de NBR Premium is een zware wasbare kwaliteit met echt nbr rubber rug. Gaat jaren meer. Keuze uit 60 basiskleuren en vele standaard afmetingen.
Iets goedkoper is de milieumat Motorcoss Karting. Dunne dichte tapijtpool op een iets dunnere nbr rubber (in vergelijking met de premium kwaliteit). Keuze uit 100 kleuren met de mogelijkheid foto's en kleinere details te printen.
Beide bovenstaande kwaliteiten hebben een nbr rubber, flexibel en ligt mooi vlak. Geen opkrullende randen.

Voor kleiner budget hebben we de Velvet 300 kwaliteit. Een dunne lichte velour pool, full colors bedrukt in bijna iedere kleur. Geschuimde latex rug die flexibelere is dan de zwarte pvc/vinyl rug.
Voor de scherpste print bieden de de Vilt 2000 aan. Bovenkan vlak polyester vilt dat haarscherp bedrukt kan worden en niet pluist. De rug een dikke, geschuimde latex rug.

Er zijn aanbieders die goedkope vilt matjes bedrukken, lees er alles over in ons artikel dat de verschillende kwaliteiten beschrijft. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. NBR Premium Econyl
    NBR Premium Econyl
    € 151,25 € 125,00
  2. Velvet 300
    Velvet 300
    € 73,81 € 61,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren