Aluminium Matten

Aluminium matten gemaakt van geëxtrudeerde profielen die onderling verbonden zijn met rvs kabel, ruimte tussen de profielen, geschikt voor zwaar binnen en of buitengebruik.

U heeft de keuze uit 3 profielhoogtes op onzer website.

12 mm, indien er weinig hoogte is, bijv voor op de vloer bij een open draaiende buitendeur. 17mm, meest verkocht, ideaal voor uitsparing in de vloer. 22mm, geschikt voor een diepere uitsparing. 22mm ES, Extra Sterk profiel met wanddikte van 2.5 mm voor zwaar gebruik, bijv palletwagens die over de mat rijden.

Keuzes uit 3 inlay systemen. Naaldvilt,  voor binnen. Schraper, vinyl profiel voor het verwijderen van grover vuil (binnen en of buitengebruik) Borstels, harde nylon borstels voor het verwijderen van grof vuil en vocht (binnen en of buitengebruik) Combinaties van 2 typen zijn mogelijk, Optioneel  is er de mogenlijkheid  het aluminium profiel van een andere kleur te voorzien, zwart, goud  of een andere kleur, de meerprijs zal u aangenaam verbazen.

Download hier de prijslijst voor het gehele assortiment. totaal 16 types van 10 12 17 22 27 en 42 mm. 17 en 22 mm ook in extre breed 55mm profiel.

Aluminium profielmatten zijn gemaakt voor zwaar gebruik, honderden tot duizenden passages per dag. Onze prijzen behoren tot de scherpste in de markt. De prijzen van aluminium matten kunnen gigantisch kunnen verschillen. Zijn onze aluminium profielmatten van een mindere kwaliteit ?. Nee ze zijn vergelijkbaar met andere aanbieders. Het verschil zit hem in ons verkoopmodel.

Wij leveren rechtstreeks van de fabrikant waardoor de prijs scherp kan blijven.
Ter plaatse opmeten bieden wij niet aan. 95% van deze matten wordt in een rechthoekige uitsparing of los geplaatst. Door zelf te meten bespaard u een duur bezoek. Wij kunnen u wel advies geven hoe op te maten en waar rekening mee te houden.
Alle technische informatie, foto's zijn op onze website te vinden, u betaald niet voor dure stalenboeken en folders.
Verkoop doen wij uitsluitend via internet waardoor we de prijs laag kunnen houden

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Alu Pro 12 mm
  Alu Pro 12 mm
  € 337,23 € 278,70
 2. Alu Pro 17 mm
  Alu Pro 17 mm
  € 352,11 € 291,00
 3. Alu Pro 22 mm
  Alu Pro 22 mm
  € 378,56 € 312,86
 4. Pro Borstelmat
  Pro Borstelmat
  € 484,00 € 400,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren