Pro Borstelmat

€ 484,00 € 400,00

Levertijd: 15-20 Werkdagen

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: *.pdf,*.eps,*.ai,*.png,*.jpg,*.pcx

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: *.pdf,*.eps,*.ai,*.png,*.jpg,*.pcx

Pro Borstelmat

Deze in Nederland op maat gemaakte, zware oprolbare borstelmat is ideaal voor gebruik buiten in weer en wind. De harde borstelvezels zorgen er voor dat vuil en zand voor het grootste deel van de schoenzolen verwijderd zal worden.

De Borstelmat Pro is ideaal voor gebruik in locaties met veel iinloop, zoals scholen, bedrijven, tankstation, fastfood enz.

Kemerken:
- Keuze uit 15 kleuren.
- Optioneel met eingen logo.
- RVS kabels verbinden de profielen.
- Met een gewicht van ca 15 kg/m2 blijft de mat goed liggen.
- Weer en windbestendig.
- Optioneel leverbaar met schuin oplopende rand(en)

Let op wijn maken deze mat om de mm nauwkeurig. Bij plaatsing in een uitsparing kunt u aangeven of de maat exact de maat van de uitsparing is, of dat u reeds 5mm  in lengte en breedte van de maat hebt afgetrokken. Indien exact maken wij de mat ca 5 mm in lengte en breedte kleiner.

Schuin oplopende randen kunnen aan de voorkant en achterkant aan de mat bevestigd worden. De beide zijkanten worden los geleverd en kunnen indien er een rand aan de voorkant zit deels daaraan vastgezet worden.

Grotere afmeringen, lees info bij meer informatie hieronder

Schoonmaken.

De mat kan eenvoudig opgerold worden, zand en vuil kan dan verwijderd worden. Bij grotere matten rolt u eerst een stuk van de ene kant op, verwijderd het vuil, dan rolt u een stuk van de andere kant op.
Indien de mat zwaar vervuild is kan deze mat water en of hoge druk worden afgespoten.

Palletwagens

De mat heeft kunsstof profielen en wij raden niet aan met palletwagens over de mat te rijden. Rijden er regelmatig palletwagens over de mat dan adviseren wij een aluminium mat met extra zwaar 2.5mm profiel te gebruiken.

Grotere afmetingen

door het hoge gewicht kunnen matten met grotere afmetingen in 2 of de delen verdeeld worden. Neem a.u.b met ons kontakt op voordat u een bestelling plaatst zodat we samen naar de ideale verdeling kunnen kijken.

Meer informatie
SKU ABorstelmat
Gewicht 15.0000
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 15-20 Werkdagen
Brandklasse Unknown
Totale Hoogte ca. 19-22 mm
Rug Plastic
Poolmateriaal Zie Productbeschrijving
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pro Borstelmat