Spaghettimatten

15mm HD spaghettimat, de enigste kwaliteit geproduceerd in de EU met een Keuze uit maar liefst 22 kleuren !

Met een dikte van 15 mm iss de HD spaghettimat geschikt voor bedrijfsmatig gebruik. Deze extra zware kwaliteit heeft een gewicht van 5.5 tot 6 Kg per m2. Door dit hoge gewicht blijft de mat niet alleen goed liggen, de levensduur is bij goed gebruik (bij regelmatig onderhoud) langer dan vergelijkbare matten.

Tegen een meerprijs kunnen wij deze spaghettimat ook met uw eigen logo als spaghetti logomat leveren. Het ontwerp wordt dan uit de verschillende kleuren spaghettimateriaal gesneden, waarna de stukken als een puzzel in elkaar gelegd worden en met een lasvloeistof blijvend aan elkaar gezet worden. Alle spaghettimatten kunnen we optioneel voorzien van een zwarte schuin oplopende rand, rondom of aan 1 of meerdere zijden. De schuin oplopende rand voorkomt struikelen over de mat.

Standaard worden spaghettimatten gemaakt op een breedte van 120 cm en lengte van 600 cm. Het is echter mogelijk stukken aan elkaar te lassen waardoor we ook grotere matten als maatwerk kunnen maken, we kunnen binnen Nederland installeren en de mat ter plaatse op maat snijden, bijv rond een draaideur.

Let op spaghettimatten kunnen binnen als eerst mat bijv in een portaal gebruikt worden, als enigste mat zijn ze echter niet geschikt. Spaghettimatten werken het beste in combinatie met andere matten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Curly Budget Spaghettimat
  Curly Budget Spaghettimat
  Vanaf € 78,99 € 65,28
 2. HD spaghettimat 15 mm
  HD spaghettimat 15 mm
  € 121,00 € 100,00
 3. Spaghetti Logomat
  Spaghetti Logomat
  € 0,00 € 0,00
 4. Spaghettimat met rand
  Spaghettimat met rand
  Vanaf € 169,04 € 139,70
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren