HD spaghettimat 15 mm

€ 133,10 € 110,00

Levertijd: 5 Werkdagen

De Spaghettimat die iedereen wil hebben - Ontdek waarom!

Uw entree transformeren in een stijlvolle en functionele ruimte is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze Spaghettimat, de perfecte keuze voor buitenruimtes waar elegantie en functionaliteit hand in hand gaan.

Onze Spaghettimat, exclusief geproduceerd in de EU, is ontworpen met een open structuur die los vuil en vocht moeiteloos opvangt en afvoert. Met een gewicht van ongeveer 5,5 tot 6 kg/m2 is deze mat robuust en duurzaam, waardoor hij stevig op zijn plaats blijft liggen en bestand is tegen intensief gebruik.

Maak een statement met uw entree door te kiezen uit ons assortiment van negen levendige kleuren. Of u nu op zoek bent naar een grote mat of een op maat gemaakte oplossing, wij bieden flexibiliteit en precisie door de stukken vakkundig aan elkaar te lassen.

Maak een blijvende indruk op uw bezoekers door uw bedrijfslogo in de mat te laten uitsnijden. Met een keuze uit 22 kleuren kunt u een opvallend en herkenbaar ontwerp creëren dat uw merkidentiteit versterkt.

Wacht niet langer en transformeer uw entree in een uitnodigende en stijlvolle ruimte. Vraag vandaag nog een gratis kleurmonster aan en ervaar de kwaliteit en veelzijdigheid van onze op maat gemaakte Spaghettimat.

Onderhoud

Spaghettimatten zijn onderhoudsvriendelijk maar niet onderhoudsvrij. Bij intensief gebruik kan zand en vuil zich ophopen onder in het materiaal.Dit dient regelmatig verwijderd te worden.
Til de mat op en verwijder het losse zan en vuil. Uitschudden zal nog meer zand en vuil verwijderen. De mat kan ook met water worden afgespoten.

Meer informatie
SKU spaghettimat15HD
Gewicht 6.0000
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 5 Werkdagen
Brandklasse Unknown
Poolhoogte ca. 15 mm
Totale Hoogte ca. 15 mm
Rug Vinyl
Poolmateriaal Vinyl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HD spaghettimat 15 mm