HD spaghettimat 15 mm

€ 121,00 € 100,00

Levertijd: 5 Werkdagen

Spaghettimat 15 mm HD.

Ideale mat voor buiten, loszittend vuil en vocht valt door de mat. Water kan mooi weglopen door de open structuur. spaghettimatten geven uw entree een mooie luxe uitstraling.

Bedoeld voor bedrijfsmatig gebruik buiten. De enige spaghettimat die in de EU geproduceerd wordt.
Rechtstreeks van de fabrikant tegen scherpe prijzen, vele andere kwaliteiten zijn duurder en van mindere en lichtere kwaliteit of extreem goedkoop en van weggooi kwaliteit.

Extra zwaar ca 5.5 tot 6 kg/m2, blijft hierdoor goed liggen en slijt veel minder snel.
Leverbaar in 22 kleuren.

Andere afmetingen zijn mogelijk, wij lassen de stukken dan voor u aan elkaar.
Optioneel schuin oplopende randen aan 1 of meerdere zijden. Deze verhinderen struikelen over de mat (rand is ca 42mm breed)

Heeft u een grote maat (meer dan 120x600 cm) of maatwerk nodig, half rond ? Vraag offerte aan. Wij kunnen binnen Nederland ook plaatsen en ter plaatse op maat snijden, bijv rond een draaideur.

Wij leveren ook een spaghetti logomat. Het logo snijden we dan uit de verschillend kleuren. Alle stukken worden dan met elkaar verlijmd. Prijs hangt af van de complexiteit van het logo, vraag offerte aan.

Eerst kwaliteit of kleur zien, selecteer kleur en kies ja bij gratis kleurmonster.

Onderhoud

Spaghettimatten zijn onderhoudsvriendelijk maar niet onderhoudsvrij. Bij intensief gebruik kan zand en vuil zich ophopen onder in het materiaal.Dit dient regelmatig verwijderd te worden.
Til de mat op en verwijder het losse zan en vuil. Uitschudden zal nog meer zand en vuil verwijderen. De mat kan ook met water worden afgespoten.

Meer informatie
SKU spaghettimat15HD
Gewicht 6.0000
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 5 Werkdagen
Brandklasse Unknown
Poolhoogte ca. 15 mm
Totale Hoogte ca. 15 mm
Rug Vinyl
Poolmateriaal Vinyl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HD spaghettimat 15 mm