Spaghetti Logomat

€ 0,00 € 0,00

Levertijd: 10-15 Werkdagen

Maximaal 7 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: *.ai,*.pdf,*.pdf,*.jpg,*png,*.pcx

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: *.ai,*.pdf,*.pdf,*.jpg,*png,*.pcx

Spaghettimat met eigen logo.

Spaghettimatten zien er niet alleen mooi uit ze zijn ook ideaal als buitenmat. Door de open structuur kan water eenvoudig weglopen. Onze zware kwaliteit gaat bij goed onderhoud lang mee. Onze spaghettimat is de enigste kwaliteit die in de EU gemaakt wordt. Met een gewicht van ca. 5.5 tot 6 Kg/m² is dit een mooie zware kwaliteit.

Om struikelen te voorkomen kan de spaghettimat met logo voorzien worden van schuin oplopende randen aan 1 of meerdere zijden.

Het logo van een spaghettimat wordt uit de verschillende kleuren gesneden. Als een puzzel worden de stukken handmatig in elkaar geplaatst en verlijmd. Deze logomat is dus nog echt handwerk. De Prijs van uw spaghettilogomat hangt dan naast de maat en het aantal kleuren vooral af van de complexiteit van het logo. Des te meer letters of details, des te meer handwerk en des te duurder de mat. Om zuiver te kunnen snijden moet een lijn liefst 1 cm dik zijn. Dunne letters of kleine letters met versieringen zijn niet uit te voeren in deze kwaliteit.

De prijs van een spaghettimat met logo is dan ook altijd op aanvraag. Kies ontwerp / prijsaanvraag, upload de logo's, schrijf in het veld opmerkingen plaatsing of kleuren. U ontvangt van ons dan een ontwerp en prijs.

De rollen spaghetti zijn standaard 120 cm breed. Hoewel andere breedtes ,mogelijk zijn kan dit duurder uitvallen i.v.m materiaalverlies. Door stukken aan elkaar te lassen kunnen we ook grotere matten met logo maken bijv 4x4 meter. Ook vormen of rondingen van een draaideur zijn mogelijk. Deze matten kunnen dan door ons binnen Nederland geplaatst worden.

Meer informatie
SKU Spaghetti Logomat
Gewicht 6.0000
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 10-15 Werkdagen
Brandklasse Unknown
Poolhoogte ca. 15 mm
Totale Hoogte ca. 15 mm
Rug Vinyl
Poolmateriaal Vinyl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spaghetti Logomat