Droogloopmatten

Hoe je jouw vloer droog houdt met de beste droogloopmatten

Bij nat weer merk je dat je huidige goedkope mat niet veel vocht kan opnemen. De vloer blijft nat, vies en glad. De oplossing:  een echte droogloopmat, eentje die wel de schoenen droogloopt. De droogloopmatten die wij aanbieden zijn speciaal ontwikkeld om veel vohct op te nemen. We gebruiken hier voor katoen of fijne synthetsiche vezels. Deze matten zorgen er voor dat vochht effectief wordt opgenomen en je vloeren droog blijven.

Maar welke mat past bij u? Dat hangt af van waar u de mat wilt gebruiken en hoeveel vocht u verwacht. Wij hebben voor elke situatie een geschikte oplossing. Hier zijn drie voorbeelden:
- Voor bedrijven en thuis: De NBR Eco Clean & Dry. Tot 3,6 liter water per m2 opnemen, sterk, functioneel en gaat lang heel lang mee.
- Voor omgevingen met oliën: De NBR Katoen. Tot  2,4 liter water per m2 opnemen voor thuis of bij je bedrijf.
- Voor thuis: Pro Micro Light, Home Katoen of Home Microvezel. Gemaakt van micropolyester, katoen of microvezel, ieder met hun eigen voordeel.

Voor elke vloer een hebben wij een oplossing. Wacht niet langer en bestel nu je favoriete mat. Je zal jaren plezier hebben van een schone en vooral droge vloer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. NBR SDN Clean &Dry
    NBR SDN Clean &Dry
    Vanaf € 90,75 € 75,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren