NBR SDN Clean &Dry

Vanaf € 90,75 € 75,00

Levertijd: 15 Werkdagen

Hoe je jouw vloer schoon, droog en langer goed houdt met één mat.

Nattigheid, vuil, zand. Droogloop neemt vooral vocht op terwijl schoonloop meer zand en vuil verwerkt. Tot nu toe was het of de ene of de andere. Die keuze hoe je met deze mat niet meer te maken. De oplissing is de Clean & Dry, een unieke combinatie schoon en droogloop in 1 mat.

- Hij vangt gecombineerd meer vocht, zand en vuil op dan elke andere mat.
- De pool is gemaakt van 50% gerecycled nylon, een klein begin in duurzaamheid.
- Duurzaamheid, de oersterke NBR rubberen rug die lang, heel lang meegaat.
- Geen afgescheurde of opkrullende rand.

Dus of je nu een schoonloop of droogloopmat zoekt, voor jew bedrijf of voor thuis, deze mat zal je niet teleurstellen. Speciaal voor jou op bestelling gemaakt, hou dus rekening met een iets langere levertijd.

Bestel nu jouw NBR Clean & Dry mat en geniet van een schone, droge en langer meegaande vloer!

Voorbeeld Maattolerantie in een gat in de vloer.

Bestel matten in lengte en breedte minimaal 4-5 cm groter. Uitsparing bijv. 100x200 cm bestel dan 105x205 cm. Maximale maat is 147 x597 cm. Maximale nuttige maat (na aftrek tolerantie) zonder rand is dan 144x590 cm. Is de uitsparing of ruimte bijv 300x300 cm, dan delen we de mat op in 2 of 3 stukken. Neem contact ons met op voor de beste oplossing. Kies het optionele 3mm rubber, de mat blijft dan beter liggen, totale hoogte is ca 11-12 mm. TIP, soms kan het goedkoper zijn de mat groter te nemen in een standaard maat, bijv u kiest 108x250 cm > 112x250 cm zal dan goedkoper zijn.

Voorbeeld Maattolerantie los op de vloer.

Ligt de mat los op de vloer en heeft de mat een rand, bijv tussen een deurpost bestel de mat dan 3% kleiner. Bij een deurpost 100 cm bestel dan 97 cm. Let op de mat kan dan tussen de 100 en 94 cm geleverd worden. De mat kan dus ook kleiner worden. Besteld u 100 cm kan de mat met rand ook 103 cm geleverd worden, deze past dan niet meer tussen de deurpost.

Let op deze mat heeft een rubber rug. Deze rug bevat weekmakers. Vraag uw vloerleverancier of een mat met weekmakers gebruikt kan worden. Sommige gietvloeren, pvc vloeren, PU vloeren kunnen reageren met weekmakers waardoor vlekken kunnen ontstaan. Gebruik op dit soort vloeren is voor eigen risico.

Matten zijn wasbaar op max 60 graden, geen bleekmiddel en wasverzachter gebruiken. 1/2 van hoeveelheid wasmiddel gebruiken, centrifugeren/zwieren op maximaal 800 toeren. De matten kunnen op maximale temperatuur gedroogd worden.

Meer informatie
SKU NBR Clean &Dry
Gewicht 2.9000
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 15 Werkdagen
Brandklasse Cfl
Poolhoogte ca. 12mm
Totale Hoogte ca. 14mm
Rug NBR Rubber
Poolmateriaal Nylon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NBR SDN Clean &Dry