NBR Eco Clean &Dry

Vanaf € 66,55 € 55,00

Levertijd: 10-15 Werkdagen

Wat is het verschil tussen een droogloopmat en een schoonloopmat ?

De NBR Eco Clean & Dry is een schoonloop en droogloopmat in één. Door gebruik te maken van dunne in elkaar gedraaide vezels kan deze mat veel vocht vasthouden maar ook zand en vuil vinden hun weg naar de bodem van de tapijtpool. Vuil en vocht blijven in de mat en niet op uw vloer.

De nylon vezel bestaat voor 50% uit gerecycled nylon, dit betekend dat er minder energie en 1/2 minder aardolie nodig is om deze vezel te maken.

De rug is onze bekende oersterke NBR rubber rug, ligt mooi vlak,flexibel en tot 85x150 cm zelf thuis te wassen.

Voor bedrijven en plaatsen met veel inloop is deze unieke mat ideaal, maar ook voor thuis een mat waar u jarenlang plezier van zult hebben. Standaard met 2 jaar garantie op fabricagefouten.

Alle matten worden op bestelling gemaakt en zijn leverbaat tot maximaal 200x700 cm.

Let op wij maken bewust geen gebruik van microvezels !
Het nadeel van microvezel is dat deze uit de mat gewassen kunnen worden, ze kunnen extreem moeilijk uit het water gefilterd worden en dragen actief bij aan het plastic probleem in water.

Maattolerantie
Bestel matten in lengte en breedte minimaal 4-5 cm groter. Uitsparing bijv. 100x200 cm bestel dan 105x205 cm. Maximale maat is 197x697 cm. Maximale nuttige maat (na aftrek tolerantie) zonder rand is dan 192x690 cm. Is de uitsparing of ruimte bijv 300x300 cm, dan delen we de mat op in 2 of 3 stukken. Neem contact ons met op voor de beste oplossing. Kies het optionele 3mm rubber, de mat blijft dan beter liggen, totale hoogte is ca 11-12 mm. TIP, soms kan het goedkoper zijn de mat groter te nemen in een standaard maat, bijv u kiest 108x250 cm > 112x250 cm zal dan goedkoper zijn.

Let op deze mat heeft een rubber rug. Deze rug bevat weekmakers. Vraag uw vloerleverancier of een mat met weekmakers gebruikt kan worden. Sommige gietvloeren, pvc vloeren, PU vloeren kunnen reageren met weekmakers waardoor vlekken kunnen ontstaan. Gebruik op dit soort vloeren is voor eigen risico.

Matten zijn wasbaar op max 60 graden, geen bleekmiddel en wasverzachter gebruiken. 1/2 van hoeveelheid wasmiddel gebruiken, centrifugeren/zwieren op maximaal 800 toeren. De matten kunnen op maximale temperatuur gedroogd worden.

Meer informatie
SKU NBR Eco Clean &Dry
Gewicht 2.9000
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 10-15 Werkdagen
Brandklasse Cfl
Poolhoogte ca. 12mm
Totale Hoogte ca. 14mm
Rug NBR Rubber
Poolmateriaal Nylon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NBR Eco Clean &Dry