Home Microvezel

Vanaf € 26,02 € 21,50

Levertijd: 2-4 Werkdagen

Deze droogloopmat die bestaat uit een zachte polyester pool met een deel microvezels. Naast water neemt deze mat ook zand op en is ideaal om schoenen echt droog te krijgen.

In tegenstelling tot katoen nemen synthetische vezels geen water op maar houden dit vast aan de buitenkant van de vezel. Het voordeel is dat een natte mat ook sneller zal opdrogen weer vocht kan vasthouden. Dit in tegenstelling tot katoen, indien dit echt nat is duurt het lang voordat het weer kan opdrogen.

De Home Microvezel droogloopmat kan getest ca 2.9 liter water per m2 vastohuden, dit is vergelijkbaar met de Home Katoen kwaliteit. Laat u niet misleiden door bedrijven die claimen dat matten 5-7 liter water kunnen vasthouden.

De Home Microvezel is leverbaar in 8 samengestelde kleuren waardoor er voor bijna ieder interieur wel een passende kleur is. Deze Home kwaliteit is bedoeld voor huishoudelijk of licht zakelijk gebruik. 

Kenmerken:
- keuze uit 2 vast maten met afgeronde randen.
- keuze uit 100 of 200 cm breedte in iedere lengte van de rol gesneden
- rol van 100x1000 of 200x1000 cm automatsich 20% korting.
- uitsluitend leverbaar zonder rand
- keuze uit 8 kleuren
- bestel *gratis kleurmonster per post
- handwasbaar op 30 graden.

Lees ook de informatie bij gegevens, rechtsonder op deze pagina !

Let op deze mat heeft een pvc/vinyl rug. Deze rug bevat weekmakers. Vraag uw vloerleverancier of een mat met weekmakers gebruikt kan worden. Sommige gietvloeren, pvc vloeren, PU vloeren kunnen reageren met weekmakers waardoor vlekken kunnen ontstaan.Gebruik op dit soort vloeren is voor eigen risico.

Rollen zijn 100 of 200 cm breed. Er kunnen altijd kleine afwijkingen in deze breedte zitten.
wij snijden de mat van de rol. Hierbij kunnen wij niet exact op de cm snijden. Heeft u een exacte maat nodig bestel dan een paar cm meer zodat u de mat ter plaatse op maat kan snijden. Wij geven geen maatgarantie !

Meer informatie
SKU Home Microvezel
Gewicht 3.5000
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 2-4 Werkdagen
Brandklasse Ffl
Poolhoogte ca. 8mm
Totale Hoogte ca. 10mm
Rug Vinyl
Poolmateriaal Polyester
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Home Microvezel