Pro Micro Light

Vanaf € 30,25 € 25,00

Levertijd: 2-4 Werkdagen

Heeft u last van natte vloeren ?
Uw huidige mat neem te weinig water/vocht op ?

De Pro Micro Light is de topper in onze droogloopmatten collectie.
Gemaakt van 100% micro polyester = pluisvrij (in tegenstelling tot katoenen matten) 
Het grote aantal dunne vezels zorgt er voor dat deze rond de 3.6 liter water per m² kan vasthouden.
Het water in de mat zal door de omgevingstemeratuur sneller verdampen dan matten met een katoenen pool, hierdoor kan de Pro Micro Light sneller weer meer water kan opnemen.

Deze droogloopmat is geschikt voor thuisgebruik en licht tot middel zakelijk gebruik. Combineer deze mat met een buitenmat waardoor je klaar bent voor alle seizoenen.

Deze mooi, zachte droogloopmat is leverbar in 4 kleuren, 2 vaste maten 50x80 of 60x100 (beide met afgeronde hoeken) of op maat van de rol gesneden 100 en 200 cm breedte. De mat heeft geen randen !

Let op deze mat heeft een pvc/vinyl rug. Deze rug bevat weekmakers. Vraag uw vloerleverancier of een mat met weekmakers gebruikt kan worden. Sommige gietvloeren, pvc vloeren, PU vloeren kunnen reageren met weekmakers waardoor vlekken kunnen ontstaan.Gebruik op dit soort vloeren is voor eigen risico.

Rollen zijn 100 of 200 cm breed. Er kunnen altijd kleine afwijkingen in deze breedte zitten.
wij snijden de mat van de rol. Hierbij kunnen wij niet exact op de cm snijden. Heeft u een exacte maat nodig bestel dan een paar cm meer zodat u de mat ter plaatse op maat kan snijden. Wij geven geen maatgarantie !

Deze kwaliteit is handwasbaar, wij adviseren de matten niet in een wasmachine te wassen en te drogen. De vinyl rug is in tegenstelling tot wat beweerd wordt hier niet geschikt voor.

Stofzuig de mat regelmatig om loszittend vuil te verwijderen. Uitkloppen van kleinere matten zal vuil dat dieper in de vezel zit verwijderen.

Meer informatie
SKU Pro Micro Light
Gewicht 3.0500
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 2-4 Werkdagen
Brandklasse Ffl
Poolhoogte ca. 5 mm
Totale Hoogte ca. 7 mm
Rug Vinyl
Poolmateriaal Polyester
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pro Micro Light