Pro Micro Light

Vanaf € 30,25 € 25,00

Levertijd: 2-4 Werkdagen

Wil je een simpele oplossing voor natte vloeren? Ontdek de Pro Micro Light droogloopmat!

Deze mat, gemaakt van 100% micro polyester vezels, is niet alleen functioneel maar ook stijlvol. Wat het bijzonder maakt? Terwijl katoenen matten hun beperkingen hebben, kan de Pro Micro Light tot wel 3,6 liter water per m² vasthouden. En het beste? Hij droogt razendsnel op, klaar voor de volgende ronde.

Of je nu thuis bent of op kantoor, deze comfortabele mat is essentieel. Voeg een buitenmat toe en je bent op alles voorbereid, wat het weer ook brengt.

Met 4 unieke kleuren en 2 standaardmaten beschikbaar, is personalisatie eenvoudig. Of kies voor een op maat gesneden optie. Klinkt goed, toch? Mis deze kans niet en verrijk je dagelijks leven met de Pro Micro Light droogloopmat. Bestel vandaag nog!

Let op deze mat heeft een pvc/vinyl rug. Deze rug bevat weekmakers. Vraag uw vloerleverancier of een mat met weekmakers gebruikt kan worden. Sommige gietvloeren, pvc vloeren, PU vloeren kunnen reageren met weekmakers waardoor vlekken kunnen ontstaan.Gebruik op dit soort vloeren is voor eigen risico.

Rollen zijn 100 of 200 cm breed. Er kunnen altijd kleine afwijkingen in deze breedte zitten.
wij snijden de mat van de rol. Hierbij kunnen wij niet exact op de cm snijden. Heeft u een exacte maat nodig bestel dan een paar cm meer zodat u de mat ter plaatse op maat kan snijden. Wij geven geen maatgarantie !

Deze kwaliteit is handwasbaar, wij adviseren de matten niet in een wasmachine te wassen en te drogen. De vinyl rug is in tegenstelling tot wat beweerd wordt hier niet geschikt voor.

Stofzuig de mat regelmatig om loszittend vuil te verwijderen. Uitkloppen van kleinere matten zal vuil dat dieper in de vezel zit verwijderen.

Meer informatie
SKU Pro Micro Light
Gewicht 3.0500
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 2-4 Werkdagen
Brandklasse Ffl
Poolhoogte ca. 5 mm
Totale Hoogte ca. 7 mm
Rug Vinyl
Poolmateriaal Polyester
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pro Micro Light