Pro Premium

Vanaf € 63,53 € 52,50

Levertijd: 2-4 Werkdagen

PRO Premium Schoonloopmat / Entreemat

Een mooie zachte mat met zware pool die naast vocht vooral fijn vuil en zand kan opnemen. De zware pool maakt het dat deze mat ook geschikt is voor zwaar bedrijfsmatig gebruik maar ook voor thuis kunt u deze kwaliteit als losse entreemat in 80x120 of 90x150 cm gebruiken.De mat is voorzien van een zware zwart vinyl rug.

Kenmerken:
- keuze uit 2 vast maten met rand rondom
- keuze uit 135 of 200 cm breedte in iedere lengte van de rol gesneden
- rol van 100x1000 of 200x1000 cm automatsich 20% korting.
- mat van de rol optioneel met rand rondom
- keuze uit 5 kleuren
- bestel *gratis kleurmonster per post

De maten 135 en 200 cm worden van de rol gesneden en hebben links en rechts een rand van ca 2.5 cm. De voorkant en achterkant hebben geen rand. Optioneel kunnen we deze wel met rand leveren. Hou rekening met een iets langere levertijd.

Let op:
Deze mat heeft een pvc/vinyl rug. Deze rug bevat weekmakers. Vraag uw vloerleverancier of een mat met weekmakers gebruikt kan worden. Sommige gietvloeren, pvc vloeren, PU vloeren kunnen reageren met weekmakers waardoor vlekken kunnen ontstaan.Gebruik op dit soort vloeren is voor eigen risico.

Maattolerantie:
Zowel de vaste maten als van de rol hebben een tolerantie van 1 a 2 cm.
Heeft u een mat nodig voor een gat in de vloer, hou er dan rekening mee dat 135 en 200 cm breedte inclusief rand is, zonder rand is dit ca 130 en 195 cm. Bij het afsnijden van de rol op uw lengte is ook een tolerantie mogelijk. Heeft u een bepaalde maat exact nodig, bestel dan liever een paar cm meer. Op maat snijden gaat eenvoudig via de achterkant van de mat met een scherp stanley mes.

Onderhoud:
Stofzuig de mat regelmatig. Bij zwaar gebruik meer dan bij lichter gebruik.
Deze entreemat heeft een dichte pool waardoor zand en vuil met een normale stofzuiger niet altijd te verwijderen is. Een stofzuiger met borstelende zuigmond kan vuil dieper verwijderen.
Bij vaste plaatsing als entreetapijt adviseren wij om (afhankelijk van gebruik) de mat schoon te maken met een sproei extractie systeem. Hierdoor zal vuil en zand onder in de pool effectief verwijderd kunnen worden.
Goed onderhoud verlengt de levensduur.

Meer informatie
SKU Pro Premium
Gewicht 3.0000
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 2-4 Werkdagen
Brandklasse Cfl
Poolhoogte ca. 7 mm
Totale Hoogte ca. 9.5 mm
Rug Vinyl
Poolmateriaal Nylon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pro Premium