Entreetapijt

Welkom bij onze collectie van Entreetapijten - speciaal ontworpen voor het zware werk!

Wanneer het aankomt op plaatsen waar veel mensen in en uit lopen, zoals scholen en bedrijven, dan wilt u een entreemat die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook bestand is tegen intensief gebruik. Gelukkig hebben wij een aantal fantastische opties beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
Onze collectie van Entreetapijten is verkrijgbaar in rollen van 200 of 130/135 cm breedte en kan zowel als vast tapijt geplaatst worden, of op maat gemaakt worden met een rand rondom voor een extra luxe uitstraling.

Pro Brush, is onze meest verkochte kwaliteit en biedt de perfecte combinatie van harde en zachte vezels. Het harde deel zorgt voor extra borstelwerking, terwijl het zachte deel vocht vasthoudt.
Pro Brush Classic, is gemaakt van een enkele soort grovere tapijtvezels en is ideaal voor algemeen licht tot middelzwaar gebruik.
Pro Brush Light, is een goedkopere en lichtere versie van de Pro Brush, perfect voor licht bedrijfsmatig gebruik. Het blokkenpatroon in 2 kleuren geeft een moderne uitstraling.
Pro Brush Plus, is onze zwaarste kwaliteit, gemaakt van harde borstelvezels en grovere tapijtvezels van gerecyclede econyl garens. Dit is de perfecte mat voor het zware werk en verwijdert moeiteloos veel vuil.
Pro Quattro Brush, is een unieke mat die 3 soorten vezels combineert voor maximale effectiviteit. Harde borstelvezels, zachte vezels voor wateropname en een combinatie van harde en zachte vezels voor optimale reiniging.
Pro Premium, is een dikke, zware mat gemaakt van zachtere vezels die ideaal is om veel vocht vast te houden. Combineer deze met een borstelmat voor buiten voor een effectieve verwijdering van vuil en vocht.

Bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte Entreetapijt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen de perfecte entreemat voor thuis of uw bedrijf te vinden!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pro Brush
  Pro Brush
  Vanaf € 84,70 € 70,00
 2. Pro Brush Classic
  Pro Brush Classic
  Vanaf € 84,70 € 70,00
 3. Pro Brush Light
  Pro Brush Light
  Vanaf € 72,60 € 60,00
 4. Pro Brush Plus
  Pro Brush Plus
  Vanaf € 93,78 € 77,50
 5. Pro Premium
  Pro Premium
  Vanaf € 63,53 € 52,50
 6. Pro Quattro Brush
  Pro Quattro Brush
  Vanaf € 45,38 € 37,50
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren