Entreetapijt

Entreetapijt / Entreemat voor het zware werk

Voor zwaardere gebruik zoals in scholen, bedrijven, plaatsen waar veel mensen over de vloer komen hebben we verschillende zwaardere kwaliteiten die ieder een eigen specialiteit hebben. Deze entreematten leveren we op rollen van 200 of 130/135 cm breedte. Ze kunnen als vast entreetapijt geplaatst worden maar ook op maat gemaakt worden met rand rondom.

Pro Brush, onze meest verkochte kwaliteit, combinatie van harde en zachte vezel. Harde vezel voor extra borstelwerking, zacht om vocht vast te houden
Pro Brush Classic, gemaakt uit 1 soort grovere tapijtvezels, ideaal voor algemeen licht tot middelzwaar gebruik.
Pro Brush Light, een goedkopere en lichtere versie van de Pro Brush voor licht bedrijfsmatig gebruik. Blokkenpatroon in 2 kleuren.
Pro Brush Plus, een zware kwaliteit met harde borstelvezel en grovere tapijtvezels (uit recycling econyl garens) Voor het zware werk om veel vuil te verwijderen.
Pro Quattro Brush, een unike kwaliteit die 3 soorten combineert in 1 mat, harde borstelvezel, zachte vezel voor water vast te houden en combinatie hard/zacht
Pro Premium, dik zwaar tapijt uit zachtere vezels, ideaal om veel vocht vast te houden, combineert deze met een borstelmat voor buiten voor effectieve vuil en vocht verwijdering.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Pro Premium
    Pro Premium
    Vanaf € 63,53 € 52,50
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren