Schoonloopmatten

Hou uw vloeren schoon met onze schoonloopmatten. 

Zand en vuil veroorzaken schade aan uw vloeren, ze zien er na verloop van tijd dof uit, Goede schoonloopmatten zijn in staat om zand en vuil op te nemen in de tapijtpool zodat het niet mee naar binnen wordt gelopen. Onze NBR Schoonloopmatten zijn in staat veel zand en vuil op te nemen, maar nog belangrijker, ze zijn ook goed 100% schoon te maken !
De NBR schoonloopmatten zijn zogenaamde wasbare schoonloopmatten, de rubber rug is niet alleen wasbaar en flexibel, de mat blijft mooi vlak liggen, de randen scheuren niet af of staan omhoog (struikelgevaar). Exact dezelfde matten komt u dagelijks tegen in supermarkten en winkels als huurmatten. Deze matten kunnen tegen een stootje, ze gaan veel langer mee, dan de naar verhouding maar iets goedkopere matten met pvc/vinyl rug. 

NBR Eco Clean & Dry unieke schoonloop en droogloop mat in één, wasbare nbr rubber rug, top kwaliteit met 2 jaar garantie.
NBR SDN Montone, 11 egale kleuren of als, NBR SDN Two Tone, 9 kleuren samengesteld uit 2 kleuren.
NBR SDN Super, combinatie harde en zacht vezel voor goede borstelwerking.
De Pro kwaliteiten zijn onderdeel van onze entreematten / entreetapijt (voor vaste plaatsing of matten voor zwaar gebruik)

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Pro Premium
    Pro Premium
    Vanaf € 63,53 € 52,50
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren