Borstelmatten

Borstelmatten: Jouw Schild Tegen Vuil en Vocht.

Het is een bekend tafereel: je stapt binnen en zonder dat je het merkt, sleep je grof vuil en vocht mee. Je wrijft je schoenen aan een mat, maar het verschil lijkt minimaal, met als gevolg een ongewenst spoor op je mooie vloer.

De oplossing? Onze borstelmatten. Deze zijn niet zomaar matten. Ze combineren kwaliteit met effectiviteit, speciaal ontworpen om dat buitenvuil daadwerkelijk buiten te houden.

Hier drie opties, perfect afgestemd op jouw behoeften:

  • Premium Borstelmat: Voor plekken met veel passage. Superieure borstelvezels die hun mannetje staan. Beschikbaar in diverse kleuren, maten en zelfs met jouw logo.
  • Standaard Borstelmat: Ideaal voor regulier gebruik. Hoge kwaliteit vezels voor dagelijks verkeer. Ook te personaliseren naar wens.
  • Maatwerk Borstelmat: Volledig op maat gemaakt, afgestemd op jouw entree en stijl, en zelfs met de optie voor een eigen logo.

Met onze borstelmatten maak je een statement bij de entree. Ze werken samen met binnenmatten om zelfs het fijnste zand en stof te vangen, waardoor je vloer er altijd piekfijn bij ligt.

Ze zijn duurzaam, makkelijk in onderhoud en gaan lang mee. Gun jezelf die bescherming en kies vandaag nog de borstelmat die bij jou past. Je entree verdient niets minder dan het beste.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. TP Traffic
    TP Traffic
    Vanaf € 16,75 € 13,84
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren