TP Traffic

Vanaf € 16,75 € 13,84

Levertijd: 2-4 Werkdagen

Mooie betaalbare borstelmat

De TP Traffic is onze nieuwste kwaliteit borstelmat voor buiten. Gemaakt van een harde, borstelende, zon en weerbestendige Kunststof vezels, verwijderd deze mat vooral veel zand en ander vuil.

Door een borstelmat als eerste mat te gebruiken zorgt u er voor dat zand en vuil buiten blijven. Uw binnenmatten zullen minder snel verzadigd raken en kunnen daardoor effectiever het resterende zand, vuil en vocht opnemen.

Nieuw aan de TP Traffic borstelmat is de rug, gemaakt van een weekmaker vrije gerecycled thermoplast rubber. Door rubber aan de mat toe te voegen wordt de mat zwaarder, waardoor deze in combinatie met het anti slip motief beter zal blijven liggen dan vergelijkbare matten zonder rubber rug.

Hoewel wij adviseren om de borstelmat buiten te gebruiken kan deze ook binnen gebruikt worden. Het thermoplast rubber is weekmaker vrij en kan zonder problemen op een pvc/vinyl of gietvloer gebruikt worden.

Kenmerken

- Kunststof vezel, weerbestendig
- Weekmaker vrij
- Gerecyclede thermoplast rubber
- Leverbaar van de rol op 100 en 200 cm breedte
- Standaard afmetingen uit voorraad leverbaar
- Eenvoudig zelf bijsnijden

De rug bevat recycling materialen uit de productie. Het recycling aandeel kan afhankelijk van het aanbod van de productie variëren maar is normaal hoger dan 70%.

Onderhoud

De Traffic borstelmat kan veel zand en vuil verwijderen dat zich naar de bodem van de pool verplaatst. Stofzuigen kan maar zal slechts een klein deel van het zand verwijderen. De mat optillen omdraaien en schudden zal het meeste zand en vuil verwijderen. De mat kunt u ook ophangen en met water schoonspuiten.
Zorg er voor dat u de mat regelmatig schoonmaakt zodat zand en vuil zich niet opbouwt in de mat.  Het niet schoonmaken in combinatie met te veel zand kan er bij intensief gebruik voor zorgen dat de matten veel minder lang meegaan.

Meer informatie
SKU TP Traffic
Gewicht 3.3000
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 2-4 Werkdagen
Brandklasse Ffl
Poolhoogte ca. 10 mm
Totale Hoogte ca. 12 mm
Rug Thermoplastic
Poolmateriaal Polypropylene
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TP Traffic