Polynib

Vanaf € 25,41 € 21,00

Levertijd: 3-4 Werkdagen

De Polynib is een zogenaamde naaldvilt mat met patroon. Het noppen patroon geeft de pool een hoog / laag werking. Zand, vuil en vocht verplaatsen zich naar het diepere deel van de mat. Het hoge deel zorgt voor een lichte schraapwerking op de schoenzolen.

Naaldvilt is een bijzonder slijtvast material en zal normaal een lange levensduur hebben. Door de gesloten structur zal vuil los op de mat blijven liggen en eenvoudig te verwijderen zijn. Qua functionaliteit is deze mat beperkt, d.w.z minimale vocht en vuilopname.

De naaldvilt pool in combinatie met de stijve vinyl rug zorgen er voor dat deze kwaliteit geschikt is voor winkelwagens. De mat zal niet gaan golven zoals bij sommige flexibele wasbare matten.

Kenmerken:

  • Leverbaar in 3 vaste maten met rand rondom
  • Leverbaar op maat van de rol 120 cm in iedere lengte
  • Optioneel van de rol met rand rondom (meerprijs)
  • 2 gangbare kleuren
  • pvc/vinyl rug (bevat weekmakers)
  • Kleurmonster per post

Let op:
Deze mat heeft een pvc/vinyl rug. Deze rug bevat weekmakers. Vraag uw vloerleverancier of een mat met weekmakers gebruikt kan worden. Sommige gietvloeren, pvc vloeren, PU vloeren kunnen reageren met weekmakers waardoor vlekken kunnen ontstaan.Gebruik op dit soort vloeren is voor eigen risico.

Maattolerantie:
Zowel de vaste maten als van de rol hebben een tolerantie van 1 a 2 cm.
Heeft u een mat nodig voor een gat in de vloer, hou er dan rekening mee dat 120 cm breedte inclusief rand is, zonder rand is dit ca 115 cm. Bij het afsnijden van de rol op uw lengte is ook een tolerantie mogelijk. Heeft u een bepaalde maat exact nodig, bestel dan liever een paar cm meer. Op maat snijden gaat eenvoudig via de achterkant van de mat met een scherp stanley mes.

Onderhoud:
Stofzuig de mat regelmatig. Bij zwaar gebruik meer dan bij lichter gebruik.

Meer informatie
SKU Polynib
Gewicht 3.6000
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 3-4 Werkdagen
Brandklasse Unknown
Poolhoogte ca 7.5mm
Totale Hoogte ca 5 mm
Rug Vinyl
Poolmateriaal Polypropylene
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Polynib