Polynib

Vanaf € 25,41 € 21,00

Levertijd: 3-4 Werkdagen

Polynib: Waarom Kiezen als Je Ook Kan Schitteren?

Doe eens gek en zet je voet op de Polynib. Een mat die niet alleen klinkt als een ruimteschip, maar je ook in de ruimte houdt met z'n spacende noppenontwerp. Het idee? Vuil, zand en dat plasje van je schoenen zakt naar het lager gelegen deel. Het hogere deel? Die kietelt je schoenzolen eventjes schoon.

Naaldvilt. Klinkt als een nieuw dieet, maar het is gewoon kei-slijtvast spul dat eeuwen (oké, bijna) meegaat. Plus, door z'n mysterieuze gesloten structuur, kun je vuil zo wegvegen. Echter, voor een modderbad na een festival, zoek je misschien beter iets anders.

En weet je wat echt tof is? Winkelwagentjes zijn er dol op! Dankzij de combo van naaldvilt en vinyl, geen bobbels of golven. Yep, niks irritanter dan een dansende mat.

De Highlights (drumroll, please):

  • Maten: Kies uit 3 modellen met rand of ga wild met maatwerk van een 120 cm brede rol. Randje erbij? Tegen een bescheiden bijdrage, regelen we 't!
  • Kleurtjes: Twee hippe kleuren die je oma ook mooi vindt.
  • Materiaal: Een solide pvc/vinyl onderrug (ja, met die handige weekmakertjes).
  • Bonus: Nieuwsgierig naar de kleur? We sturen je een mini Polynib per post. Serieus.

Polynib: De enige mat die je ooit nodig hebt (tot je volgende mat).

Let op:
Deze mat heeft een pvc/vinyl rug. Deze rug bevat weekmakers. Vraag uw vloerleverancier of een mat met weekmakers gebruikt kan worden. Sommige gietvloeren, pvc vloeren, PU vloeren kunnen reageren met weekmakers waardoor vlekken kunnen ontstaan.Gebruik op dit soort vloeren is voor eigen risico.

Maattolerantie:
Zowel de vaste maten als van de rol hebben een tolerantie van 1 a 2 cm.
Heeft u een mat nodig voor een gat in de vloer, hou er dan rekening mee dat 120 cm breedte inclusief rand is, zonder rand is dit ca 115 cm. Bij het afsnijden van de rol op uw lengte is ook een tolerantie mogelijk. Heeft u een bepaalde maat exact nodig, bestel dan liever een paar cm meer. Op maat snijden gaat eenvoudig via de achterkant van de mat met een scherp stanley mes.

Onderhoud:
Stofzuig de mat regelmatig. Bij zwaar gebruik meer dan bij lichter gebruik.

Meer informatie
SKU Polynib
Gewicht 3.6000
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 3-4 Werkdagen
Brandklasse Unknown
Poolhoogte ca 7.5mm
Totale Hoogte ca 5 mm
Rug Vinyl
Poolmateriaal Polypropylene
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Polynib