VNE Comfort 600

€ 84,70 € 70,00

Levertijd: 10 Werkdagen

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: *.png,*.pdf

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: *.pdf,*.eps,*.ai,*.png,*.jpg,*.pcx

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: *.pdf,*.eps,*.ai,*.png,*.jpg,*.pcx

De comfort kwaliteit combineert een geprinte mat met logo en functionaliteit van een schoonloopmat. De gedraaide nylon vezel geeft de mat meer volume en een luxere uitstraling. De poolhoogte van 6 mm zorgt er daarnaast voor dat vuil onderin de mat kan zakken.

De comfort kwaliteit is ook ideaal als mat met eigen ontwerp in kleinere oplages. Minimum is slechts 1 m². Tegen een kleine meerprijs kunnen we ook speciale vormen snijden in deze kwaliteit, rond is mogelijk zonder meerprijs.

De comfort kwaliteit wordt met een speciale techniek bedrukt waardoor we scherpe details en bijna alle kleuren kunnen printen, dit vanaf slechts 1 m²

Tot 50 m² is de prijs standaard inclusief de flexibelere vinyl/rubber rug. Vanaf 50 m² is deze tegen meerprijs ook leverbaar.

Kenmerken

- onbepert aantal kleuren vanaf 1 m²
- fotoprint kwaliteit.
- Ronde matten zonder meerprijs
- Zonder zwarte rand, rand kan op het tapijt geprint worden
- Speciale vormen tot 200x200 cm (lees info bij gegevens)
- Minimum 1 m² (kleinere hoeveelheden worden tegen 1m² prijs berekend
- Automatisch korting vanaf 3, 6, 15, 25, 50, 100 en 200 m²
- Levertijd voor volumes tot 50 m² ca 12-14 Werkdagen
- Levertijd voor volumes vanaf 50 m² ca 16-20 Werkdagen
- Flexibele vinyl/rubber rug vanaf 50 m²

Op aanvraag kunnen volumes vanaf 50 m² ook speciaal verpakt worden. Opgerold in folie, individueel verpakt in doos of koker. De maten 39x59 en 58x78 cm kunnen plat verpakt wordne in dozen van 40x60x10 en 60x80x10. Vraag naar de mogelijkheden

Bij downloads (onderaan rechts) heeft u de mogelijkheid om de beschikbare kleuren als pdf te downloaden, evenals meer informatie over deze kwaliteit, hoe geprint wordt, waarop u bij het ontwerp moet letten, meer informatie over speciale vormen.

Speciale vormen.

Tegen een kleine meerprijs kunnen we speciale vormen snijden, zoals oval, hond of kat. Hoe er rekening mee dat hoeken kleiner dan 90 graden niet gesneden kunnen worden. Kleinere hoeken moeten afgerond worden om gesneden te kunnen worden. Stuur ons de gewenste vorm en wij kijken of dit mogelijk is.

Ontwerp

Bij het printen op[ tapijt bepaald het tapijt de definitie. Om zuiver te kunnen printen moet een letter in de budget kwaliteit bijv minimaal 3.5 tot 4 cm hoog zijn (letters als a e o). Lijnen bij voorkeur 3 mm dik. Kleurverlopen zijn slechte beperkt mogelijk.

Meer informatie
SKU Comfort
Gewicht 3.0000
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 10 Werkdagen
Brandklasse Bfl
Poolhoogte ca 6 mm
Totale Hoogte ca 8 mm
Rug Vinyl / Rubber
Poolmateriaal Nylon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VNE Comfort 600