Spaghettimatten

Mooie, Sterke, Sijlvolle Spaghettimatten.

Heeft u last van vuiil en zand, en zoekt naar een mooi functionele buitenmat ?
Spaghettimatten hebben een open structuur waardoor zand naar beneden valt, water kan eenvoudig weglopen waardoor deze mat ideaal is om buiten in weer en wind neer te lggen. Een Spaghettimat combineerd een mooie uitstraling met goede werking. Op boten is de kuip maar ok op het dek zijn spaghettimatten zacht aan uw voeten .

Wij bieden u verschillende kwaliteiten:
Hoge Dichtheid (HD) 15 mm is onze zwaarste kwaliteit. Als enige gemaakt in de EU, leverbaar in maar liefst 22 kleuren. Deze spaghettimat kan in ieder gewenst formaat of vorm gemaakt worden,optioneel ook als spaghettimat met logo. Schuinoplopende randen zijn vanzelfsprekend mogelijk aan 1 of meerdere zijden om het struikelgevaar te verminderen. Binnen Nederland kunnen wij deze mat op locatie installeren.
Medium Dichtheid (MD) is een lichtere iets openere versie, leverbaar in 10 kleuren, anti slip achterkant.m Uitsluitend leverbaar als rol van 120x600 cm. Ideaal voor minder zwaar gebruik.
Lichte Dichtheid (LD) is geschikt voor thuisgebruik of op uw boot. Lichtere dunnere kwaliteit met anti slip rug, leverbaar in 5 kleuren, uitsluitend op rol van 120x600 cm

Op zoek naar een Spahettimat met rand, Deze leveren wij in de maat 90x150 of 120x180 cm is 3 kleuren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Curly Budget Spaghettimat
  Curly Budget Spaghettimat
  Vanaf € 78,99 € 65,28
 2. HD spaghettimat 15 mm
  HD spaghettimat 15 mm
  € 121,00 € 100,00
 3. Spaghetti Logomat
  Spaghetti Logomat
  € 0,00 € 0,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren