Oct O Flex Ringmat

Vanaf € 46,00 € 38,02

Levertijd: 3-4 Werkdagen

Oct-O-Flex Rolstoelvriendelijke buitenmat.

Deze rubberring mat heeft kleinere ringen 14mm tegenover 30mm voor vergelijkbare ringmatten. De mat is hierdoor ook geschikt voor rolstoelen, kleinere wielen (koffers), wandelstokken zonder dat ze in de mat komen vast te zitten.

Met een dikte van 12.5mm, indiaal voor in lage uitsparigen te plaatsen. Aan de onderkant is de mat voorzien van kleine noppen waardoor deze een paar mm los van de grond ligt. Water kan eenvoudig onder de mat weglopen, zand valt door de gaten.

De Oct-O-Flex is een sterke mat die lang mee zal gaan. Een ander sterk punt is zijn gewicht, ca 10 kg/m2. Door dit hoge gewicht blijft de mat gewoon goed liggen, zal niet wegwaaien, opkrullen. Goedkopere ringmatten zijn meestal tot 50% lichter en ook goedkoper. Ze gaan echter heel veel minder lang mee.

Bent u op zoek naar een echte kwaliteit die lang zal meegaan, niet te hoog is, geen struikelgevaar. De Oct-O-Flex met Rand is dan de perfekte buitenmat voor u.

Let op, de Oct-O-Flex ringmat is uitsluitend leverbaar in de maten:

75x100 en 100x150 cm

Optioneel leverbaar zijn oct o flex connectors om meerdere matten met elkaar te verbinden voor grotere oppervlaktes.

Ook leverbaar als Oct O Flex ringmat met schuinoplopende randen rondom.

De Oct-O-Flex mat schoonmaken. Til de mat op, verwijder het vuil onder de mat. De mat kan afgespoten wordne met waten, gebruik geen zeep, dit kan op termijn het rubber beschadigen.
Meer informatie
SKU Oct O Flex Ringmat
Gewicht 7.8000
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 3-4 Werkdagen
Brandklasse Unknown
Totale Hoogte ca. 12mm
Rug SBR Rubber
Poolmateriaal Rubber
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Oct O Flex Ringmat