Oct O Flex Ringmat

Vanaf € 55,20 € 45,62

Levertijd: 3-4 Werkdagen

Oct-O-Flex Buitenmat: Perfect voor Wielen en Meer!

Op zoek naar een stevige buitenmat? Maak kennis met de Oct-O-Flex! Deze mat onderscheidt zich door zijn fijnmazige ringen van 14mm. Ideaal, want zo raken rolstoelen, kleine kofferwieltjes en wandelstokken niet vast.

Nog wat handige feitjes:

  • Dikte: Slechts 12,5 mm. Past perfect in lage uitsparingen.
  • Onderkant: Voorzien van nopjes, dus water loopt makkelijk weg. Zeg maar dag tegen dat zand en water!
  • Gewicht: Zo'n 10 kg/m2. Dit zorgt ervoor dat de mat stevig blijft liggen, zonder op te krullen of weg te waaien. Ter vergelijking: veel andere matten zijn tot 50% lichter en slijten sneller.

Vroeger boden we lichtere ringmatten aan, maar daar kregen we klachten over. De Oct-O-Flex is dan misschien iets duurder, maar staat garant voor topkwaliteit en duurzaamheid. Zoek je iets goedkoops? Dan is dit 'm niet. Maar wil je een mat die lang meegaat, niet te hoog is en veilig in gebruik? Dan zit je hier goed.

Beschikbare maten zijn 75x100 en 100x150 cm. Wil je meerdere matten aan elkaar koppelen? Dat kan met onze speciale Oct-O-Flex connectors. En voor wie een naadloze overgang wil, is er de Oct-O-Flex met schuinoplopende randen.

Kortom, ga voor kwaliteit met de Oct-O-Flex!

De Oct-O-Flex mat schoonmaken. Til de mat op, verwijder het vuil onder de mat. De mat kan afgespoten wordne met waten, gebruik geen zeep, dit kan op termijn het rubber beschadigen.
Meer informatie
SKU Oct O Flex Ringmat
Gewicht 7.8000
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Levertijd 3-4 Werkdagen
Brandklasse Unknown
Totale Hoogte ca. 12mm
Rug SBR Rubber
Poolmateriaal Rubber
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Oct O Flex Ringmat